AL HOTEL

The calendar is updated every five minutes and is only an approximation of availability.

Some hosts set custom pricing for certain days on their calendar, like weekends or holidays. The rates listed are per day and do not include any cleaning fee or rates for extra people the host may have for this listing. Please refer to the listing's Description tab for more details.

We suggest that you contact the host to confirm availability and rates before submitting a reservation request.

  • 3 star
  • Always enjoyed my stay with AL HOTEL, top class rooms have great outside views and luxury assessories. Thanks for great experience.

    hoteli.alguest
  • Always enjoyed my stay with AL HOTEL, top class room service and rooms have great outside views and luxury assessories. Thanks for great experience.

    hoteli.alguest
  • Always enjoyed my stay with AL HOTEL, top class room service and rooms have great outside views and luxury assessories. Thanks for great experience.

    hoteli.alguest

About AL HOTEL

Duke ofruar WiFi të lirë dhe një bar, AL hotel 2 ofron strehim në Vlorë, 3.1 km nga Kuzum Baba dhe 3.7 km nga Independence Square. Ky hotel 3 yje ofron një tavolinë para 24 orësh. Dhomat përfshijnë një tarracë me pamje nga deti. Në hotel, të gjitha dhomat kanë një ballkon me pamje malore. Disa dhoma gjithashtu veçori një aneks kuzhine me një frigorifer. Dhoma të ftuar përfshijnë një banjo private. Çiftet në veçanti si lokacioni - ata e vlerësuan atë 8.9 për një udhëtim dy personash. Kjo pronë është vlerësuar edhe për vlerën më të mirë në Vlorë! Vizitorët po marrin më shumë për paratë e tyre kur krahasohen me pronat e tjera në këtë qytet. Ne flasim gjuhën tuaj!

AL HOTEL has locked online booking at the moment.
If you want to book a room at AL HOTEL please call +355 69 562 6340, or send an email at info@duaalbania.com

Alternatively if you want to make a request for a room please sign up, provide a valid email address, place your request and we will respond to you as soon as possible.

Room Amenities


Hotel Amenities

There are no reviews for AL HOTEL. Be the first to write a review.
You need to log in to write a review.